Det er på høy tid å RESTARTE alt som er koplet til disippelgjøring av barna. For de fleste menigheter har de siste to år vært en unntakstilstand som savner sidestykke i moderne tid. Men nå er det tid for full restart!
Jeg er en frivillig barnepastor i Jesus Church – menigheten min. Og de siste månedene har jeg jobbet hardt for å få opp antall medarbeidere igjen (på det ene gudstjeneste-stedet vårt ble antall medarbeidere redusert fra 17 til 3 i løpet av pandemiens første 18 måneder! Men vi er nå nesten tilbake der vi ønsker å være). Jeg har på nytt vurdert aldersgruppene for barnearbeide. Jeg har sett på om vi skulle bytte «univers» i Jesus Kids appen som vi skal bruke i undervisningen. Vi har måttet finne nye rom for søndagsskolen, og legge nye planer for medarbeidertreff og planleggingsmøter. Og jeg har utviklet denne nye websiden for Jesus Kids. Og så videre. Kort sagt: RESTART på samtlige områder.
Det gode med restart er at det på mange måter er et bibelsk konsept. Gud gjør alle ting nye.

Trenger du en restart av din Jesus-relasjon? Trenger du å starte på nytt med trosopplæringen på hjemmebane? Trenger barnearbeidet i menigheten en restart?
Jeg ber for deg og heier på deg! Og dersom du trenger noen råd på veien eller hjelp til å ta neste skritt, så er jeg klar for å hjelpe!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *