Hva tilbyr Jesus Kids?

Jesus Kids tilbyr alt det viktigste hjem og menighet trenger for trosopplæring

Bibelbasert

Filosofien som ligger bak disippelskapsmodellen til Jesus Kids er hentet rett ut av bibeltekstene. Du skal alltid kunne være trygg på at Jesus Kids tar Guds Ord på største alvor, og søker å lese og forstå Skriftene slik Jesus gjorde det.

Digitalisert

Et abonnement hos Jesus Kids gir deg og dine medarbeidere, samt foreldre tilgang til nyttige digitale verktøy og masse inspirasjon og undervisningsmateriell i app og på web.

Trening av Ledere

Kidsleader Academy er inkludert i et abonnement. Det betyr at alle ledere kan få hjelp til å vokse i sin tjeneste for barna.

Foreldre-samarbeid

Det som undervises i kirken serveres også til foreldrene i passe små doser og i praktisk hjemme-format: Biblefortellinger, videoer, quiz og bønneguide mm.

Og en daglig foreldre-input som gir nytt mot.

Besøk

Kåre Skuland besøker mange menigheter hvert år og har gudstjenester, familiemøter, leder-samlinger og  foreldre-kvelder. Ta kontakt for å høre med!

Utstyr

Eventuelt utstyr som er nødvendig for å gjennomføre samlingene kan bestilles – hånddukker, bakgrunnsbanner og kostymer. Og noen bøker.

 

Nettverk

Relasjon ikke bare viktig for disippelgjøring – det er en forutsetning. Men det er også en bærebjelke i Jesus Kids arbeidet: Vi vil kjenne deg, støtte deg og bli din medstrider og venn. Mao. relasjonell support og personlig nettverk.

VI STÅR SAMMEN!

Sammen for Barna

Vi må, mer enn noen gang, stå Sammen For Barna. For deres frelse og disippelgjøring, i bønn og arbeid. Jesus Kids vil gjøre sitt ytterste for å jobbe for enhet og samarbeid med alt Guds folk for å fremme Guds rike!


FAQ

Et abonnement kan enten betales i Appen (med Kort, Apple Pay eller Google Pay), eller man kan kontakte Jesus Kids og få en faktura. Et abonnement kan enten være for en måned eller et helt år.

I Jesus Kids appen finnes det noen enkle hjelpesider. Finner du ikke svaret der kan du enten sende inn ditt spørsmål på en mail til kaare@jesuskids.no eller ringe 95774195.

Ja, appen kan lastes ned fra både Apple Store og Google Play. Men har du en gammel telefon så kan det være at ditt operativsystem ikke støtter alle funksjoner i appen. En web versjon for nettlesere og en Desktop app for stasjonære datamaskiner er under utvikling.

Vi venter på deg. Hva venter du på?

Det viktigste vi har – både i familien og i menigheten – er våre barn. Og alt som kan hjelpe oss med å gjøre vår viktigste jobb enda bedre bør prøves ut. Jesus Kids hjelper deg å holde deg i Jesu fotspor når du gjør barna til hans disipler.