kr 00

Campaigns

Hjem » Campaigns

Hvorfor du kan stole på Jesus Kids

Hver innsamlede krone bruke med nøysomhet og etterettelighet

Hensikt

Jesus Kids har ett mål for øye: – å hjelpe foreldre og menigheter i disippelgjøringen av verdens barn. Derfor har vi utviklet en banebrytende disippelskapsmodell, derfor utvikler vi materiell som er tilpasset de ulike aldersgrupper fra 0 til 14 år, og derfor har vi lansert appen Jesus Kids som gjør alt dette tilgjengelig!

Events

Jesus Kids arrangerer jevnlig events for foreldre og barneledere på Zoom. Og når pandemien har lagt seg vil også konferanser og seminarer settes i gang igjen.

Brukerstøtte

Jesus Kids tilbyr gratis brukerstøtte for alle menigheter som bruker appen. I tillegg utvides stadig kunnskapsdatabasen med hjelpeartiker.

Gaver

Jesus Kids utvikles ved hjelp av innsamlede midler. Det er våt håp at salg av abonnement etterhvert vil kunne betale for vedlikehold av app og web, men det vil alltid være behov for penger til oversettelse og videreutvikling! 

Frivillighet

Bli med på den spennende reisen som frivillig medarbeider i Jesus Kids! Er du flink til å tegne? Skrive? Programmere? Designe? Ta kontakt!

Tekniske løsninger

Jesus Kids utvikler innovative løsninger for digital disippelgjøring. Er du en dyktig programmerer for app eller web, så ta kontakt!

Velg ditt prosjekt og gi din støtte

Aktuelt prosjekt

Butikken er åpen!